Het Beeldlokaal

Het Beeldlokaal is een voormalig klaslokaal in de oude ambachtsschool in Leeuwarden: de DOAS. Gelegen aan de Cornelis Trooststraat is dit dé creatieve broedplaats van de stad. Het is de thuisbasis van beeldmaker Yvonne Feijten en er worden diverse workshops en cursussen gegeven.

In Atelier het Beeldlokaal staan alternatieve druktechnieken en analoge fotografie centraal en is er tevens een compleet ingerichte DOKA te huur.

Huur de locatie

Het is mogelijk om het Beeldlokaal te huren voor uw eigen activiteiten. Bijvoorbeeld:

- Flexplek
- Een eigen atelier ruimte huren zonder vaste lasten
- Een vergadering/bijeenkomst
- Een workshop verzorgen

Details

- 36m2
- Grote tafels tot maximaal 10 á 12 zitplekken.
- Whiteboard aanwezig
- Gratis parkeren in de straat
- Gratis wifi
- Gratis thee en koffie


Wanneer is het atelier te huur?

U kunt Atelier het Beeldlokaal huren voor een dagdeel (4 uur) of hele dag (8 uur) op maandag t/m vrijdag. De aanvangstijd van de verhuur moet vóór 17:00 uur zijn (daarna gaat de voordeur op slot). Het is wel mogelijk om na 17:00 uur in het atelier te verblijven, de voordeur sluit automatisch wanneer je het pand verlaat.


De kosten hiervoor bedragen €50,- per dagdeel of €85 per dag inclusief btw.

Voor vragen of beschikbaarheid: vul het formulier hier rechts in beeld in.Tags: Atelier het Beeldlokaal, Cursus, Cursussen, Workshop, Creatief, Leeuwarden, Yvonne Feijten, Monotype, Cyanotype, Blauwdrukken, Alternatief, druktechnieken, grafische technieken, Etsen, DOAS, pinhole fotografie, DOKA, verrassende workshop, atelier, Friesland, analoge fotografie, workshop film fotografie, holga camera, vintage camera, solargraph, werkman, workshop sjabloondrukken, creatieve workshop leeuwarden, stadsDOKA Leeuwarden, flexplek, atelier huren