Open atelier 

Een aantal keer per maand openen de deuren van het Beeldlokaal zich en kun je zelfstandig aan eigen projecten en druktechnieken werken. Je kunt gebruik maken van al het aanwezige materiaal, inkten en diverse drukpersen. Ik ben aanwezig en geef advies op verzoek, maar geen les.

Op deze manier hoop ik een plek te kunnen aanbieden waar je ook na de cursus alternatieve druktechnieken naartoe kunt blijven komen om grafisch te werken, te onderzoeken en experimenteren. Het is bovendien leuk om samen met anderen te werken om inspiratie op te doen en ervaringen uit te wisselen. 

Atelierkaart

Aan de hand van een atelierkaart kun je zelf bepalen wanneer je komt. Er zijn atelierkaarten voor 5x of 10x te koop, deze kun je hier aanschaffen. Met een atelierkaart kun je eenvoudig per keer een plek reserveren via deze pagina. Er zijn telkens maximaal 5 plekjes beschikbaar. Het is mogelijk om van tevoren al meerdere momenten te reserveren maar het kan ook last-minute (tot uiterlijk 1 uur voor aanvangstijd).

Tijden en dagen

Het open atelier is een aantal keer per maand maandagavond 19:00 - 22:00 uur en vrijdagochtend 09:00-12:00 uur geopend. Een overzicht van alle data vind je op deze pagina.

Inclusief materialen

Het open atelier is inclusief gebruik van alle materialen, inkten, gereedschappen, schorten en  diverse drukpersen. Er staat daarnaast altijd gratis thee klaar en er is een gevulde koektrommel. Drukpapier is los te koop, dit kan per vel. Uiteraard kun je ook je eigen papier meenemen. Er is ook een kleine selectie linoleum te koop.

Diverse alternatieve druktechnieken

In het Beeldlokaal zijn alle materialen beschikbaar voor de volgende alternatieve druktechnieken:

Spelregels

  • Het open atelier is speciaal voor diegene die reeds een workshop of cursus in het Beeldlokaal hebben gevolgd. Het is bedoeld om, hetgeen wat je reeds geleerd hebt, verder uit te diepen, te onderzoeken of te gaan combineren met andere technieken.
  • Wil je nieuwe technieken leren? Volg dan eerst een workshop of de vervolgcursus.
  • Iedereen ruimt zijn/haar eigen materialen, inktrollers, inkten e.d. weer zelf op.
  • Iedereen neemt zijn/haar gemaakt werk mee naar huis. Vooralsnog is er geen mogelijkheid om het werk te laten liggen. Het kan zijn dat dit in de toekomst nog wel gaat komen, maar nu nog niet.
  • Je atelierkaart is vanaf het moment van aankoop een jaar geldig.

 

Ik hoop je te mogen verwelkomen in het open atelier!

 

Voor het laatste nieuws, volg ook de Facebookpagina van het Beeldlokaal: https://www.facebook.com/atelierhetbeeldlokaal

 

Maak uw keuze:

Atelierkaart voor 5x
Atelierkaart voor 10x

 

Een atelierkaart is vanaf het moment van aankoop een jaar geldig.

Reserveer hier een of meerdere dagdelen. Rond uw reservering af door het gehele bestelproces te doorlopen.