Binnenkort: vier jouw kinderfeestje in een echt atelier!

Feest in het atelier

Vier je feestje in een echt atelier van een kunstenaar.

Iedereen maakt een eigen ontwerp en mag deze afdrukken op een echte drukpers. Draaien maar!

 

Begeleiding

Het kinderfeestje wordt begeleid door Yvonne Feijten, bevoegd docent en beeldend kunstenaar. Al meer dan 20 jaar organiseert en begeleidt ze kinderen met creatieve activiteiten op o.a. scholen. Zo geeft ze kunstlessen op basisscholen, is museumdocent en geeft daarnaast diverse workshops en cursussen druktechnieken voor volwassenen. 

Kosten en details

De basisprijs voor een kinderfeestje is €120. Hiervoor kun je met maximaal 8 kinderen in het atelier terecht. Wil je meer kinderen uitnodigen? Dat kan, er is plek voor 10 kinderen in het atelier. Meerprijs per extra kind €15.

Voor iedereen is er een glas limonade en een zakje chips.

Het programma duurt 2 uur. Het is mogelijk om een half uur van tevoren al binnen in het atelier te zijn om bijvoorbeeld kadootjes uit te pakken en taart te eten.

 

Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Locatie

Het Beeldlokaal is een voormalig klaslokaal in de oude ambachtsschool in Leeuwarden: de DOAS. Gelegen aan de Cornelis Trooststraat is dit dé creatieve broedplaats van de stad. De ruimte is gezellig ingericht en heeft grote ramen waardoor het prachtig licht is.

Het ligt op loopafstand van het station en er is volop gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Ja, ik heb interesse!

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken..


Tags: Het Beeldlokaal, Cursus, Workshop, Creatief, Leeuwarden, Yvonne Feijten, Monotype, Cyanotype, Alternatieve druktechnieken, Gelli Plate, Etsen, Pasta-Pers, drukpers, DOAS